Krevečių kabobai – virėjų pora

Home » Blog » Krevečių kabobai – virėjų pora

Užkurkite kepsninę šiam kepsniui krevečių kabobai receptas! Jie išeina sultingi ir puikiai pagardinti, idealiai tinka ruošti vasarą arba savaitės vakarienei. (Įtrauktas kepimo variantas!)

Ant grotelių keptos krevetės su citrinos skiltelėmis

Kai vasara, vakarienei ant grotelių keptas maistas – kiekvieną naktį! Vienas iš mūsų geriausių baltymų, kuriuos reikia kepti ant grotelių, yra krevetės, nes jos yra nepaprastai greitos (kaip ir mažiau nei 5 minutes). Šis ant grotelių keptų krevečių kabobų receptas yra naujas šeimos mėgstamiausias: jame pritaikytas prieskonių mišinys, dėl kurio šios sultingos jūros gėrybės yra nenugalimos!

Jums net nereikia laukti marinato. Suverkite krevetes ant iešmelių ir bus skani vasaros vakarienė, patiekiama su ryžiais arba kuskusu. Turime ir kepimo variantą, jei neturite kepsninės. Palepinkite juos su mūsų mėgstamu kreminiu „Comeback“ padažu, kad gautumėte geriausią skanėstą!

„Receptas buvo gerai parašytas ir lengvai sekamas. Prieskoniai yra puikūs, o „Comeback“ padažas buvo skanus komplimentas. Tikriausiai kitą kartą įpilsime šiek tiek ypač aštraus padažo, nes mėgstame šiek tiek daugiau šilumos! – Renata

Ingredientai šiame krevečių kabobų recepte

Parduotuvėje yra daug galimybių pirkti krevetes, o šis receptas tinka daugeliui skirtingų rūšių! Štai keletas patarimų apie šio recepto ingredientus:

  • Didelės krevetės: Mums patinka naudoti uodegą ir krevetes, nes jos ant grotelių išlieka sultingos ir estetiškai atrodo geriausiai. Vienam svarui naudojome nuo 26 iki 30, bet galite naudoti vidutinį arba didžiulį (atitinkamai sureguliuokite gaminimo laiką).
  • Alyvuogių aliejus: Aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus yra mūsų pasirinktas krevečių aliejus.
  • Prieskoniai: Rūkyta paprika, česnako milteliai, svogūnų milteliai, kmynai ir košerinė druska yra paprastas krevečių prieskonis. Jei galite, ieškokite rūkytos paprikos: ji būtina skoniui (nors standartinė paprika veikia kaip pakaitalas).
  • Citrinos skiltelės ir šviežios petražolės: Apšlaksčius krevetes šviežiomis citrinos sultimis, jų skonis tampa ryškesnis. Petražolės suteikia gražią išvaizdą kaip garnyrą.
Žalios krevetės dubenyje

Kaip pasigaminti kabobų krevečių

Krevetės yra greitos ir paprastos: nereikia laukti marinato! Įpilkite mūsų greito prieskonių mišinio ir jie bus paruošti per kelias minutes. Galite juos kepti ant grotelių arba kepti. Čia yra kepimo ant grotelių instrukcijos (arba pereikite prie recepto žemiau):

1 veiksmas: pagardinkite krevetes.

1 žingsnis: Įkaitinkite kepsninę iki vidutinio stiprios ugnies (375–450 °F) ir sudėkite medinius iešmelius į dubenį su vandeniu. Sudėkite krevetes į dubenį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite rūkyta paprika, česnako milteliais, svogūnų milteliais ir košerine druska.

Kaip kepti krevetes ant iešmelių

2 žingsnis: Suverkite krevetes ant iešmelių, keisdami uodegų kryptis ir taip, kad jos tiesiog liestųsi viena su kita (kad apvertus nesisuktų). Sudėkite krevetes tiesiai ant grotelių ir kepkite ant grotelių po 1–2 minutes kiekvienoje pusėje, kol jos taps ryškiai rausvos ir iškeps. Arba žiūrėkite toliau pateiktą kepimo parinktį.

Kabobų krevečių receptas

3 veiksmas: Nuimkite nuo grotelių ir įspauskite šviežių citrinų sulčių. Papildyti

Alternatyvus būdas: krevečių kabobus orkaitėje

Neturite grilio arba dar ne kepimo sezonas? Šiuos krevečių kabobus galite gaminti orkaitėje! Kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės arba kepkite 3 minutes iš kiekvienos pusės, kol pasidarys nepermatomas. Gali reikėti supjaustyti krevetes, kad įvertintumėte, ar jos iškepusios: jei ne, virkite šiek tiek ilgiau, kol iškeps, bet vis tiek bus sultinga.

Panardinamieji padažai krevečių kabobams

Geriausia šio krevečių kabobų recepto dalis yra panirimo padažas! Bet kokios krevetės yra nepaprastai geresnės dėl puikaus mirkymo padažo. Mums patinka patiekti juos su „Comeback Sauce“, bet yra tiek daug kitų variantų! Štai keletas mėgstamiausių:

Krevetės panardinamos į „Comeback“ padažą

Ar galima pasigaminti marinuotų krevečių iešmelių?

\ Taip! Eikite į mūsų krevečių marinatą ir vykdykite ten pateiktas instrukcijas. Turėsite palaukti 1 valandą, kad krevetės pasimarinuotų. Kadangi mes nemėgstame laukimo, mes pirmenybę teikiame toliau pateiktame recepte nurodytam pagardinimo būdui!

Krevečių kabobų patiekimo būdai

Mums patinka bet kokios rūšies kabobai, nes jie gražiai atrodo pastatyti ant lovos arba ant ryžių ar kitų nesmulkintų grūdų! Štai keletas būdų, kaip mums patinka juos aptarnauti:

Dietos užrašai

Šis krevečių kabobų receptas yra be glitimo, be pieno ir yra pescatarian.

Dažnai užduodami klausimai

Kaip neleisti krevetėms prilipti prie iešmelių?

Prieš kepdami ant grotelių, medinius iešmelius galite pamirkyti vandenyje bent 30 minučių. Arba galite naudoti metalinius iešmelius, kurie mažiau prilips.

Kiek laiko turėčiau kepti krevečių kabobus?

Krevetės kepamos greitai! Priklausomai nuo dydžio, kepkite ant grotelių 1–2 minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol pasidarys rausvos spalvos ir nepermatomos. Pervirtos krevetės tampa kietos ir guminės.

Kokias daržoves galiu kepti ant grotelių su krevetėmis?

Beveik visos daržovės puikiai tinka! Populiarūs pasirinkimai yra paprikos, svogūnai, cukinijos, grybai, vyšniniai pomidorai ir ananasai.

Ar galiu krevetes marinuoti per naktį?

Per ilgai marinuojant krevetes rūgštiniame marinate (pvz., su citrinos ar laimo sultimis), jos gali tapti purios. Geriausia marinuoti ne ilgiau kaip 30 minučių. Eikite į krevečių marinatą.

Spausdinti

laikrodis laikrodžio piktogramąstalo įrankiai stalo įrankių piktogramavėliava vėliavos piktogramaaplanką aplanko piktogramąinstagramas instagram piktogramapinterest pinterest piktogramaFacebook facebook piktogramaspausdinti spausdinimo piktogramakvadratai kvadratų piktogramaširdies širdies piktogramaširdis tvirta širdies tvirta piktograma

apibūdinimas

Užkurkite groteles pagal šį ant grotelių keptų krevečių kabobų receptą! Jie yra greiti ir paprasti, išeina sultingi ir puikiai pagardinti, idealiai tinka ruošti vasarą ar savaitės vakarienę.


  • 1 svarų didelių krevečių, su uodega ir iškirpta (naudojome nuo 26 iki 30 už svarą), sugauta, jei įmanoma*
  • 1 valgomasis šaukštas pirmo spaudimo alyvuogių aliejus
  • ½ arbatinio šaukštelio rūkyta paprika
  • ½ arbatinio šaukštelio česnako milteliai
  • ½ arbatinio šaukštelio svogūnų milteliai
  • ⅛ šaukštelis kmynų
  • ½ arbatinio šaukštelio košerinė druska
  • 4 citrinos skiltelės
  • Smulkiai pjaustytų šviežių petražolių, papuošimui
  • „Comeback“ padažas patiekimui (jei pageidaujama)


  1. Įkaitinkite kepsninę iki vidutinio karščio (375–450 ° F). Medinius iešmelius pamirkykite bent 20 minučių.
  2. Išdžiovinkite krevetes popieriniu arba švariu rankšluosčiu. Įdėkite jį į dubenį ir suberkite alyvuogių aliejų, rūkytą papriką, česnako miltelius, svogūnų miltelius, kmynus ir košerinę druską. Sumaišykite, kad sujungtumėte.
  3. Suverkite krevetes ant iešmelių, keisdami uodegėlių kryptis ir taip, kad krevetės tiesiog liestųsi viena su kita (kad vartant iešmelius jos nesisuktų). Dėkite vėrinukus tiesiai ant grotelių ir kepkite po 1–2 minutes kiekvienoje pusėje, kol taps ryškiai rausvos spalvos ir iškeps.
  4. Nuimkite nuo grotelių ir išspauskite šviežių citrinų sulčių iš citrinos skilčių. Jei pageidaujate, ant viršaus užberkite smulkiai pjaustytų petražolių. Jei norite, patiekite su Comeback Sauce.

Pastabos

*Taip pat galite naudoti vidutines arba didžiąsias krevetes; vidutinės krevetės turėtų kepti maždaug 1 minutę iš kiekvienos pusės, o didžiosios – maždaug per 2 minutes.

  • Kategorija: Pagrindinis patiekalas
  • Metodas: Kepta ant grotelių
  • Virtuvė: Amerikos
  • Dieta: Be glitimo

Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Lažybos, technologijos, naujienos
© Copyright 2024 Visos lažybos.lt
Powered by WordPress | Mercury Theme

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -