Kepta (sveika) lašiša – velniškai skani

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų. Daugiau informacijos rasite mūsų privatumo politikoje.

Kepta (sveika) lašiša – Paprastas ir skanus prieskonis paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių!  Greita, sveika ir taip paprasta!

Paprastas ir skoningas prieskonių įtrynimas paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių! Greita, sveika ir taip paprasta!

Kepta (sveika) lašiša – Paprastas ir skanus prieskonis paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių!  Greita, sveika ir taip paprasta!

Iškepta lašiša per 30 minučių ar mažiau, nuo pradžios iki pabaigos, su trumpiausiu visų laikų ingredientų sąrašu? Taip prašau.

Kepta (sveika) lašiša – Paprastas ir skanus prieskonis paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių!  Greita, sveika ir taip paprasta!

Paprastas saldžiosios paprikos, česnako miltelių ir s+p prieskonių įtrynimas tikrai greitai pašviesėja – apie 5–10 min. paruošimo laiko. Užpildykite jį šviežiais krapais (ar bet kokia kita jūsų pasirinkta šviežia žolele) ir sveiku citrinos išspaudimu, kad gautumėte papildomą džiazą.

Kepta (sveika) lašiša – Paprastas ir skanus prieskonis paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių!  Greita, sveika ir taip paprasta!

Tai greita ir greita, o jūsų pergamentinis popierius išvalo minimalų. Visur laimi.

Patiekite su ryžiais, daržovėmis, traškia duona ir papildomais citrinos griežinėliais. Ir nepamirškite to vyno butelio stalui. Tai greita, bet mes čia taip pat labai įdomūs.

Kepta (sveika) lašiša – Paprastas ir skanus prieskonis paruošiamas taip greitai, vos per 30 minučių!  Greita, sveika ir taip paprasta!

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

MAN NEPATINKA KAPŲ. AR GALIU PAKEISTI KARTU?

absoliučiai! Galite pakeisti peletrūną (džiovintą arba šviežią!) arba bet kurią kitą pasirinktą žolelę. Kadangi džiovintos žolelės dažnai yra stipresnės / koncentruotos nei šviežios, jums reikia mažiau, kai naudojate sausas. Tinkamas santykis yra 1 valgomasis šaukštas šviežių žolelių ir 1 arbatinis šaukštelis džiovintų žolelių.

  • 1 šaukštelis saldžiosios paprikos
  • ½ šaukštelis česnako milteliai
  • Košerinė druska ir šviežiai malti juodieji pipirai, paragauti
  • 1 ½ šaukštai alyvuogių aliejus
  • 4 (6 uncijos) lašišos filė
  • 1 šaukštas smulkintų šviežių krapų
  • 1 citrina, supjaustyti griežinėliais
  • Įkaitinkite orkaitę iki 450 laipsnių F. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.
  • Mažame dubenyje sumaišykite papriką, česnako miltelius, 1 arbatinį šaukštelį druskos ir 1/2 arbatinio šaukštelio pipirų.

  • Popieriniais rankšluosčiais nusausinkite lašišą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi; pagardinkite paprikos mišiniu, švelniai paspauskite, kad priliptų.

  • Lašišą dėkite ant paruoštos kepimo skardos odele žemyn. Pašaukite į orkaitę ir kepkite, kol žuvis lengvai suskils šakute, apie 10-12 minučių. Pabarstykite krapais.

  • Patiekite iš karto su citrina.


Source link

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Draugai: - Marketingo agentūra - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Miesto naujienos - Šeimos gydytojai - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - VeidoskaitaTeniso treniruotės -